Creatrix Innovation – konsulentydelser og levende læringsprocesser

Vejen mod fremtidens virksomheder

For at skabe fremtidens virksomheder, må vi tænke helt ud af boksen!

Vores verden står midt i et paradigmeskifte, hvor meget af det vi plejede at gøre ikke længere er holdbart! Fremtidens succesfulde virksomheder fordrer nye veje, bæredygtige strategier og bundlinjer. Vi skal skabe sunde forretningsmodeller som både kan have en god indtjening og samtidig bidrage kollektivt til at udvikle vores verden. Det er også tid til at tænke mere lokalt og nært, dyrke velvalgte holistiske strategier og bæredygtige menneskelige rammer, som skaber en nærende kultur, så man kan fastholde værdifuldt personale og undgå store videnstab.

Jeg tilbyder

Sparring & coaching for virksomhedsledere– Jeg tilbyder faglig sparring og rådgivning omkring forretningsudvikling, hvor jeg trækker på al min faglige viden, mit kreative blik til at tænke ud af boksen og på mit store netværk. Har du brug for hjælp til at se muligheder eller udfordringer i et klarere lys tilbyder jeg coaching/reflekterende dialog omkring din virksomhed. Her sammensætter jeg sessions, som passer til dine ønsker og personlighed. En session vil derfor kunne bestå af fx coaching, udforskende protreptisk dialog, Peak sessions eller forskellige personlige udviklingsværktøjer.

Facilitering af udviklings-, strategi- og innovationsprocesser – Jeg har specialiseret mig indenfor SMVér og særligt oplevelsesindustrien, men har gennem årene arbejdet med alle typer virksomheder. De seneste par år har jeg også arbejdet med flere projekter med specifik fokus på bæredygtig omstilling af virksomheder og jeg har derfor et stærkt netværk af specialister som kan inddrages i processerne.

Vi tager udgangspunkt i en samtale omkring dine behov, hvor jeg sammensætter et procesforløb og et evt. i samarbejde med dygtige folk fra mit netværk. Jeg skaber et procesforløb som passer til jeres organisation, der både er seriøst, men samtidig engagerende, legende og udforskende. Her kan vi fx arbejde med udforskende dybe dialoger baseret på metaforiske billedkort eller samtalekort, strategiprocesser med LEGO Serious Play, visionboards, visuel facilitering og meget andet. Alle processer opsamles og dokumenteres og jeg kan hjælpe jer med at omsætte dem til implementerbare strategier.

Opstart og facilitering af netværk og netværkssamarbejder – Med en baggrund som certificeret netværks- og klyngefacilitator og med erfaringer fra mere end 15 års netværks og klyngearbejde kan jeg hjælpe jer godt fra start og evt. uddanne facilitatorer. Min erfaring som netværks- og klyngefacilitator kommer fra organisationer som Oracle, LEGO, Erhvervs- og Videnscenter Vestsjælland, Væksthus Hovedstaden, hvor jeg har faciliteret en række forskellige erhvervsnetværk fx med temaerne forretningsudvikling, innovation, iværksættere, kvindelige virksomhedsejere og forretningsudvikling i oplevelsesindustrien.

Mine erfaringer fra dette arbejde har jeg omsat til bøgerne ”Netværkskogebogen”, ”Løven & Margueritruten -Find din netværksstil” og ”Videndeling og Vidensnetværk” samt andet undervisningsmateriale. Jeg har uddannet netværksfacilitatorer igennem flere år i eget regi. Desuden har jeg udviklet og drevet en 1-årig klyngefacilitator-uddannelse for Væksthus Hovedstaden og undervist i netværk og klyngeorganisering på Aalborg Universitet. Jeg har assisteret med opstart af netværkssamarbejder og uddannet medarbejdere for bl.a. Aalborg Erhvervsråd, SKAT, Rudersdal Kommune, IDA, Hjemmeværnet, Post Danmark, SF, Aalborg Universitet, RUC, Nykredit, AP Møller, Finansforbundet, Jammerbugt Kommune, Jobcenter Slagelse Partnernetværk m.fl.

Uddannelse, sparring, coaching af iværksættere – Jeg tilbyder at hjælpe fx Erhvervsservice, uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer og fagforeninger med kvalificerende iværksætterforløb som er både kreative og engagerende. Jeg arbejder meget med den kollektive intelligens i rummet og med at få styrket netværk og værdikædesamarbejder allerede under opstarten af en virksomhed. Jeg tilbyder desuden kurser og bøger igennem min virksomhed Drømmevirksomhed, hvor du også kan se kundeanmeldelser og min baggrund. Desuden er jeg forfatter til procesværktøjet ”Visuel Forretningsplan” og udvikler af en række iværksætterkurser.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uformel snak, find mig her!

Marina Mana Petersen