Drømmer du om at starte egen virksomhed og arbejdsliv som passer fuldstændig til din personlighed, drømme og kompetencer?  Ved du ikke hvor du skal starte? Her kan du få 1-1 sparring omkring din omkring din forretningsmodel og produkt fra et værdibaseret fokus. Med coaching forløbet får du tilsendt en VISUEL FORRETNINGSPLAN, som vi bruger som udgangspunkt for samtalerne.

Få sparring hos Marina Mana Petersen, som er en meget indlevende og rutineret iværksættercoach som er specialist i forretningsudvikling og netværk. Med flere end 400 iværksætterrådgivninger i baggagen er du i trygge hænder. Sparringen foregår som udgangspunkt på ZOOM, men kan tilpasses behov. Læs mere om Marina Mana her

“Jeg kender Marina, som en yderst dedikeret rådgiver. Hun arbejder målrettet på, at give den bedst mulige sparing på de udfordringer man står overfor i en virksomhed, for mit vedkomne ZTRONG. Hun er lyttende og er ikke bange for at “skyde med skarpt”, hvilket jeg har stor respekt for. Jeg kan kun anbefale Marina.”

-Maibritt Isberg Andersen, founder at ZTRONG and protreptiker lederuddannelse

“I have had the honor of having Marina as my mentor. She has such an amazing personality and has taught me a lot. Being creative, innovative and fast thinking are just some of her strengths.”

Entrepreneur Hafsa Farooq

“Jeg mødte Marina Hjørdie første gang i 2006 i forbindelse med et kursus for iværksættere hvor hendes professionelle og stærke engagement omkring dette kursus, gjorde det klart for mig, at hun besidder store evner, når det drejer sig om at strukturere idéer og mennesker. Hun er skarp på målene og eksekverer det hun tror på. Marina er et spændende menneske med humor og empati, som er i konstant udvikling.

Jeg nyder enhver dialog med Marina, da man altid går fra et møde eller dialog med en ny synsvinkel, på det man er i gang med. Så det er en fornøjelse at anbefale Marina til andre, der har behov berigelse af enhver art.”

– Torben Johansen, T2-Management

I en coaching session tilbyder jeg et rum, hvor du får værktøjer til at arbejde en kortlægning af din særlige iværksætterprofil. Vi arbejder med at styrke din indre kraft hvor du definerer succeskriterierne og selv sætter ambitionerne efter dine egne værdier. Jeg bruger en kraftfuld processtruktur og VISUEL FORRETNINGSPLAN som en ydre ramme for samtalen, men lader fokus flyde frit med det som er vigtigst i nuet.

-Marina Mana Petersen

Januar tilbud! køb tre sessioner og en arbejdsbog for kun for 1800 kr. og spar 900 kr. Tilbuddet gælder til d. 1. feb. 2021. Kan også udstedes som gavekort.