Drømmer du om at starte egen virksomhed og arbejdsliv som passer fuldstændig til din personlighed, drømme og kompetencer?  Ved du ikke hvor du skal starte? Her kan du få 1-1 sparring omkring din omkring din forretningsmodel og produkt fra et værdibaseret fokus. Med coaching forløbet får du tilsendt en VISUEL FORRETNINGSPLAN, som vi bruger som udgangspunkt for samtalerne.

Få sparring hos Marina Mana Petersen, som er en meget indlevende og rutineret iværksættercoach som er specialist i forretningsudvikling og netværk. Med flere end +600 iværksætterrådgivninger i baggagen er du i trygge hænder. Sparringen foregår som udgangspunkt på ZOOM, men kan tilpasses behov. Læs mere om Marina Mana her

Forløb 1. STARTHJÆLP

Tilbud! – kom godt fra start med din forretningsplan. 3x 1-1 sparring af 1 time + en fysisk arbejdsbog (Visuel Forretningsplan) som tilsendes for kun for 1600 kr. normalpris 1989 kr. incl. moms.

 

“Marina er en meget dedikeret underviser. Hun er fagligt dygtig, lyttende og virkelig god til at sætte sig ind i kursusdeltagernes virksomheder og deres udfordringer og komme med ideer til løsninger og fremdrift i virksomheden. Med Marina får man ikke bare en underviser men også hendes person; alt er meget uformelt, alle føler sig tilsyneladende godt tilpas, og det er et virkelig rart forum at være i.

Undervisningsmaterialet, som er udviklet af Marina vender den normale forretningsplan ryggen.  Kurset er lagt an på iværksætteren selv, og gennem kurset bliver der sat fokus på bl.a. passion, talenter og styrker, personlighed og ens personlige succesmønster. Dette giver en uvurderlig mulighed for at opnå indsigter i sig selv som iværksætter sammenholdt med udvikling af virksomheden. 

Som sparringspartner kan Marina næsten tage pusten fra en. Hendes indsigt i mig og min virksomhed og hendes evne til at se dens potentiale og muligheder har givet mig et rigtigt godt fundament til at komme videre med min virksomhed og tiltrække flere kunder. Med Marina får man ikke bare en sparringspartner; man får en engageret, lydhør og yderst kompetent person, som ud over at dele ud af sin viden og kreativitet også er meget empatisk og motiverende og anerkendende i sin kommunikation.”

HELLE BARKER, KONGERNES HESTE – KURSET “FIND DIN IVÆRKSÆTTER DNA”

-Ida Kat Balslev, Filminstruktør og manuskriptforfatter – igang med Marina’s 1-1 iværksætterforløb SPRINGBRÆT

“DA JEG STARTEDE PÅ MARINAS 1-1 IVÆRKSÆTTERFORLØB FOR PROTREPTIKERE ÅBNEDE DER SIG STRAKS EN INSPIRERENDE OG DYNAMISK SAMTALE OM, HVORDAN JEG KUNNE IMØDEGÅ MIT ØNSKE OM AT UDVIKLE EN PROTREPTISK PRAKSIS SIDELØBENDE MED MIN KUNSTNERISKE PRAKSIS. DET ER ET HÅNDGRIBELIGT FORLØB, DER BEFORDRER ÉN TIL AT BRINGE ERFARINGER, AMBITIONER OG UDFORDRINGER I SPIL PÅ EN SAMTIDIG UDFORDRENDE OG TRYG MÅDE. ALLE SAMTALER ER BYGGET OP OMKRING DEN PROTREPTISKE SAMTALE, DERFOR FØLER MAN SIG TRYG VED AT UDFOLDE SIG OG BLIVER KLOGERE PÅ SINE STYRKER OG SVAGHEDER. DET FORUNDERLIGE VED PROTREPTIKKEN ER AT DEN, NÅR DEN INDARBEJDES I SIT LIV, NATURLIGT PÅVIRKER ALLE ASPEKTER AF LIVET. DERFOR HAR MARINAS FORLØB FORELØBIGT IKKE KUN GAVNET UDVIKLINGEN AF EN KONKRET FORRETNINGSIDÉ, MEN OGSÅ SAT TANKERNE IGANG KUNSTNERISK, LEDELSESMÆSSIG OG PRIVAT. JEG SER IKKE KUN FORRETNINGSIDEEN KLARERE, MEN OGSÅ MIG SELV OG HVAD DER ER DET AFGØRENDE FOR MIN PROCESS. JEG VIL PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE DETTE FORLØB. DET ER MIN KLARE OPLEVELSE AT MIN DRØM OM, HVOR JEG VIL HEN MED PROTREPTIKKEN MANIFESTERE SIG I VIRKELIGHEDEN – STEP BY STEP!”

-Entrepreneur Hafsa Farooq

“I have had the honor of having Marina as my mentor. She has such an amazing personality and has taught me a lot. Being creative, innovative and fast thinking are just some of her strengths.”

– Torben Johansen, T2-Management

“Jeg mødte Marina Hjørdie første gang i 2006 i forbindelse med et kursus for iværksættere hvor hendes professionelle og stærke engagement omkring dette kursus, gjorde det klart for mig, at hun besidder store evner, når det drejer sig om at strukturere idéer og mennesker. Hun er skarp på målene og eksekverer det hun tror på. Marina er et spændende menneske med humor og empati, som er i konstant udvikling.
Jeg nyder enhver dialog med Marina, da man altid går fra et møde eller dialog med en ny synsvinkel, på det man er i gang med. Så det er en fornøjelse at anbefale Marina til andre, der har behov berigelse af enhver art.”

-Maibritt Isberg Andersen, founder at ZTRONG and protreptiker lederuddannelse

“Jeg kender Marina, som en yderst dedikeret rådgiver. Hun arbejder målrettet på, at give den bedst mulige sparing på de udfordringer man står overfor i en virksomhed, for mit vedkomne ZTRONG. Hun er lyttende og er ikke bange for at “skyde med skarpt”, hvilket jeg har stor respekt for. Jeg kan kun anbefale Marina.”