Drømmer du om at starte egen virksomhed og arbejdsliv som passer fuldstændig til din personlighed, drømme og kompetencer?  Ved du ikke hvor du skal starte? Her kan du få 1-1 sparring omkring din omkring din forretningsmodel og produkt fra et værdibaseret fokus. Med coaching forløbet får du tilsendt en VISUEL FORRETNINGSPLAN, som vi bruger som udgangspunkt for samtalerne.

Få sparring hos Marina Mana Petersen, som er en meget indlevende og rutineret iværksættercoach som er specialist i forretningsudvikling og netværk. Med flere end +600 iværksætterrådgivninger i baggagen er du i trygge hænder. Sparringen foregår som udgangspunkt på ZOOM, men kan tilpasses behov. Læs mere om Marina Mana her

Forløb 1. STARTHJÆLP

Tilbud! – kom godt fra start med din forretningsplan. 4 sessioner af 1 time og en arbejdsbog for kun for 2400 kr. normalpris 2700 kr.

 

Forløb 2. SPRINGBRÆT

I dette forløb, holdes du i hånden hele vejen, mens du kortlægger dig selv først, før du går i gang med at arbejde med din forretningsplan. Gennem denne proces sikrer vi, at du får designet en virksomhed som passer perfekt til dig! 

Forløb:

“Find dit iværksætter DNA” hvor du guides igennem en refleksionsproces via webinar, 4 små arbejdsbøger med øvelser og sparring-sessions.

“Visuel Forretningsplan” Du får tilsendt en Visuel Forretningsplan arbejdspakke, som du løbende arbejder i hjemmefra, mens jeg undervejs guider dig gennem bogen og giver dig sparring, gode tips og støtte og gode øvelser.

I alt 10 x individuel sparring sessions af 1,5 time på Zoom eller fysisk møde på mit kontor i Roskilde efter dit behov. Forløbet planlægges individuelt.

I en coaching session tilbyder jeg et rum, hvor du får værktøjer til at arbejde en kortlægning af din særlige iværksætterprofil. Vi arbejder med at styrke din indre kraft hvor du definerer succeskriterierne og selv sætter ambitionerne efter dine egne værdier. Jeg bruger en kraftfuld processtruktur og VISUEL FORRETNINGSPLAN som en ydre ramme for samtalen, men lader fokus flyde frit med det som er vigtigst i nuet.

-Marina Mana Petersen

-Ida Kat Balslev, Filminstruktør og manuskriptforfatter – igang med Marina’s 1-1 iværksætterforløb SPRINGBRÆT

“DA JEG STARTEDE PÅ MARINAS 1-1 IVÆRKSÆTTERFORLØB FOR PROTREPTIKERE ÅBNEDE DER SIG STRAKS EN INSPIRERENDE OG DYNAMISK SAMTALE OM, HVORDAN JEG KUNNE IMØDEGÅ MIT ØNSKE OM AT UDVIKLE EN PROTREPTISK PRAKSIS SIDELØBENDE MED MIN KUNSTNERISKE PRAKSIS. DET ER ET HÅNDGRIBELIGT FORLØB, DER BEFORDRER ÉN TIL AT BRINGE ERFARINGER, AMBITIONER OG UDFORDRINGER I SPIL PÅ EN SAMTIDIG UDFORDRENDE OG TRYG MÅDE. ALLE SAMTALER ER BYGGET OP OMKRING DEN PROTREPTISKE SAMTALE, DERFOR FØLER MAN SIG TRYG VED AT UDFOLDE SIG OG BLIVER KLOGERE PÅ SINE STYRKER OG SVAGHEDER. DET FORUNDERLIGE VED PROTREPTIKKEN ER AT DEN, NÅR DEN INDARBEJDES I SIT LIV, NATURLIGT PÅVIRKER ALLE ASPEKTER AF LIVET. DERFOR HAR MARINAS FORLØB FORELØBIGT IKKE KUN GAVNET UDVIKLINGEN AF EN KONKRET FORRETNINGSIDÉ, MEN OGSÅ SAT TANKERNE IGANG KUNSTNERISK, LEDELSESMÆSSIG OG PRIVAT. JEG SER IKKE KUN FORRETNINGSIDEEN KLARERE, MEN OGSÅ MIG SELV OG HVAD DER ER DET AFGØRENDE FOR MIN PROCESS. JEG VIL PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE DETTE FORLØB. DET ER MIN KLARE OPLEVELSE AT MIN DRØM OM, HVOR JEG VIL HEN MED PROTREPTIKKEN MANIFESTERE SIG I VIRKELIGHEDEN – STEP BY STEP!”

-Entrepreneur Hafsa Farooq

“I have had the honor of having Marina as my mentor. She has such an amazing personality and has taught me a lot. Being creative, innovative and fast thinking are just some of her strengths.”

– Torben Johansen, T2-Management

“Jeg mødte Marina Hjørdie første gang i 2006 i forbindelse med et kursus for iværksættere hvor hendes professionelle og stærke engagement omkring dette kursus, gjorde det klart for mig, at hun besidder store evner, når det drejer sig om at strukturere idéer og mennesker. Hun er skarp på målene og eksekverer det hun tror på. Marina er et spændende menneske med humor og empati, som er i konstant udvikling.
Jeg nyder enhver dialog med Marina, da man altid går fra et møde eller dialog med en ny synsvinkel, på det man er i gang med. Så det er en fornøjelse at anbefale Marina til andre, der har behov berigelse af enhver art.”

-Maibritt Isberg Andersen, founder at ZTRONG and protreptiker lederuddannelse

“Jeg kender Marina, som en yderst dedikeret rådgiver. Hun arbejder målrettet på, at give den bedst mulige sparing på de udfordringer man står overfor i en virksomhed, for mit vedkomne ZTRONG. Hun er lyttende og er ikke bange for at “skyde med skarpt”, hvilket jeg har stor respekt for. Jeg kan kun anbefale Marina.”