Du skal til at realisere din drøm som iværksætter – lad det være en sjov og lærerig proces!

I arbejdsbogen VISUEL FORRETNINGSPLAN bliver du taget i hånden HELE vejen, i et trin for trin forløb, som resulterer i et gennemarbejdet overblik af din nye virksomhed. Bliv helt parat til at tage de første skridt til at realisere drømmen.

Ved hjælp af letforståelige tekster, spørgsmål og grafiske skabeloner tages du på en sjov, intuitiv og indsigtsfuld rejse for at skabe din forretningsplan. Du vil blive guided til hvordan du laver den nødvendige research, udfylder skabelonerne og hvordan du regner det hele ud.

Her behøver du ikke bruge så megen energi på at det skriftlige, du udfylder i stedet skabeloner med Post it’s og stikord og laver vision boards. Ja, selv budgetterne arbejder du utraditionelt med i denne bog, da du løbende i processen indsamler dine nøgletal, som du til sidst samler i budgettet. Den færdigt udfyldte arbejdsbog giver dig et spændende og gennemarbejdet overblik af din nye virksomhed. Helt parat til at tage de første skridt til at realisere drømmen.

Arbejdet med forretningsplanen er en dynamisk proces og derfor er det ideelt at bruge Post It’s når man arbejder med den. Det fungerer nemlig rigtig godt at kunne rykke rundt med udfyldte Post it’s efterhånden som man bliver skarpere på sin forretning.

Få overblik over drømmen

Visuel Forretningsplan er ikke kun en bog, men et procesværktøj, som sender dig igennem en erkendelsesproces omkring den virksomhed du ønsker at skabe. Processen hjælper dig til at få et større overblik over dit drømmeliv som iværksætter.

Bogen præsenterer dig for alle de aspekter man er nødt til at tage aktivt stilling til, for at skabe et stærkt fundament for en sund virksomhed. Forretningsplanen er derfor også en læringsproces, der vil gøre det lettere for dig efterfølgende at tage bedre strategiske beslutninger omkring din virksomhed. Teksten forklarer tingene letforståeligt og giver løbende en introduktion til større forretningsforståelse og fagudtryk du ikke vil undgå at støde på hos banken, investorer, samarbejdspartnere etc.

Kom tættere på drømmen – køb bogen her!

Arbejdsbogen VISUEL FORRETNINGSPLAN findes på dansk og engelsk. Bogen findes på dansk og engelsk og indeholder 69 sider i A4 format som trykt arbejdsbog med spiralryg. Forfatter Marina Mana Petersen, udgivet af Creatrix Templates 2020.

Indholdsfortegnelse:
 1. Forretningsidéen
 2. Målgruppeanalyse
 3. Konkurrentanalyse
 4. Markedsføringsplan
 5. Stil & design
 6. Salg og pris
 7. Styrker & kompetencer
 8. Mit netværk
 9. SWOT – med følelser
 10. Arbejdsgange og organisering
 11. Min ideelle dag
 12. Drømmen
 13. Etableringsoverblik
 14. Driftsbudget
 15. Break-even og finansiering
 16. Handlingsplan

Du kan også tage et VISUEL FORRETNINGSPLAN webinar og blive guided igennem alle kapitler og dele rejsen med andre iværksættere! Næste kursus i juni 2024!