Er du parat til at skabe et mere meningfyldt liv? Drømmer du om at blive iværksætter og få et autentisk liv fyldt med livsglæde og entusiasme over din helt egen virksomhed. Der hvor du laver noget du virkelig brænder for og hvor du gør en forskel.

Der hvor du skaber den helt rigtige work/life balance for dig, så der er plads til familien eller plads til nørde sig ud af et ekspertspor.

Der hvor du kan folde dine værdier ud og bidrage til styrke lokalområdet eller understøtte udsatte grupper i samfundet.

Eller måske drømmer du om at give den fuld skrue og gå global?

Det vigtigste er at du har fundet din begejstring, for den er den hemmelige ingrediens i det vellykkede iværksættereventyr. Din begejstring er dit bedste brændstof, det som giver energi og mod til at kaste sig ud i et helt nyt liv.

Drømmer du om et mere meningsfyldt og autentisk liv som iværksætter?

Drømmer du om at blive iværksætter, men bliver ved drømmen, for hvor skal du starte? Du er sikkert som fleste iværksættere, specialist i dit fag, produkt eller service, men ofte ikke i at drive en virksomhed. Det kan se ud som en uoverskuelig opgave! Selvom du er helt klar på hvad du vil sælge, er det let at blive overvældet af at skulle overskue alle de andre ting som automatisk følger med opstarten af en virksomhed. Du er jo fx nødt til at være klar på:

…hvem er dine kunder og hvordan når du ud til dem?
hvordan fastsætter du dine priser?
…hvem konkurrerer du mod?
…hvor mange penge vil det koste at starte og drive virksomheden?
…hvilken forretningsmodel er hensigtsmæssig?
…hvordan vil du organisere dig?
…hvordan vil du sælge og distribuere?
…hvor kan du gøre din virksomhed bæredygtig?
…hvor har du dine styrker og svagheder?
…hvem og hvad har du brug for?
…hvor skal du starte henne?

Hjælpen er lige her! Alt dette kan du afklare ved at gennemarbejde Visuel Forretningsplan!

Drømmer du om at blive iværksætter? Så ved du nu at det kan være sjov og lærerig proces at realisere sin egen drømmevirksomhed. Du bliver taget i hånden i et trin for trin forløb og ender med gennemarbejdet forretningsplan. Har du brug for sparring og mere hjælp, så tjek vores kurser og netværkstilbud ud!