FRA DRØM TIL VIRKSOMHED

Vil din organisation tilbyde iværksætterkurser til jeres medlemmer? Her tilbydes en kickstart til at skabe en levevej som selvstændig

Innovativt afklaringsforløb for kommende selvstændige. Fold drømmen ud i et seriøst praksisorienteret afklaringsforløb som resulterer i en forretningsplan og en konkret handlingsplan. Et 6 moduls workshopforløb, hvor iværksætteren bliver ført igennem en refleksionsproces omkring virksomhedsideen. I forløbet bliver iværksætteren afklaret omkring:

 • Kan ideen sælges?
 • Er der kunder nok?
 • Hvad kan der læres af konkurrenterne?
 • Afklaring af kompetencer
 • Opbygning af forretningsnetværk
 • Prisfastsætning og forretningsmodel
 • Markedsføringsstrategi
 • Organisering af virksomheden
 • Omkostninger
 • Budgetter
 • De første skridt

Procesforløbet er designet omkring bogen VISUEL FORRETNINGS-PLAN, hvor iværksætteren føres igennem en udforskende læringsproces med grafiske skabeloner som omdrejningspunktet. Forløbet er praksisorienteret og der arbejdes primært med dybdegående research, post it´s og collager. Arbejdsformen veksler mellem oplæg, dialog, brainstorming, kollektiv og individuel sparring samt indhentning af nødvendig viden for den individuelle virksomhed. Processen giver gradvist iværksætteren en større forretningsforståelse, samtidig med at forretningsplanen bliver skabt.

Program

Modul 1, Forretningside
Forretningsideen, målgrupper og konkurrenter

Modul 2, Dig og din virksomhed
Styrker og kompetencer, netværk og organisering af virksomheden

Modul 3, Salg og markedsføring
Markedsføringsmuligheder og stil og design i virksomheden

Modul 4, Økonomi og handlingsplan
Prisfastsætning, etableringsudgifter, budgetter

Modul 5, Kom godt i gang
Handlingsplan og strategier

Modul 6, Styrk dine iværksætterkompetencer Personlige udviklingsstrategier til at håndtere modstand og blokeringer

PRIS
6 x 4 timers moduler kr. 2775 ex. moms pr. person ved 12 personer inkl. arbejdsbøger, komplet workshopmateriale og procesfacilitering af virksomhedskonsulent og iværksætter coach Marina Mana Petersen.

Modulerne kan tilpasses efter målgruppen indenfor faggrupper, time- og deltager-antal, dybde og hjemmearbejde og kan gennemføres på dansk og engelsk. Kontakt Marina Mana Petersen +45 2978 1230 for et tilbud.


LÆR AF EN NYTÆNKENDE IVÆRKSÆTTEREKSPERT
Marina Mana Petersen er virksomhedskonsulent, foredragsholder og forfatter flere fagbøger bl.a. til Visuel Forretningsplan. Marina er specialist i forretningsudvikling og netværk. Hendes baggrund er bl.a. en uddannelse i Innovation og Entrepreneurship, flere egne virksomheder og mange års erfaring som iværksætterkonsulent, virksomhedsrådgiver og forretningsudvikler. Marina er en uhøjtidelig, vidende og underholdende underviser.