Vil du skabe et dybtgående, levende og sjovt undervisningsforløb, så bliv uddannet som Certificeret VISUEL FORRETNINGSPLAN med 1-1 proces-undervisning af forfatteren til bogen.

VISUEL FORRETNINGSPLAN fungerer ideelt som undervisningsmateriale i workshop-form til brug på uddannelsesinstitutioner, til fysiske iværksætterkurser eller til 1-1 rådgivnings procesmateriale til iværksætterrådgivere i fx erhvervsfremmen eller banker. Visuel Forretningsplan egner sig til projektundervisning i Udskolingen, på ungdomsuddannelser og på videregående uddannelser. (Didaktiske overvejelser bag undervisningsmaterialet, se her) Ønsker du at lave et undervisningsforløb til grundskole-mellemtrinnet, så kontakt mig gerne, da jeg har lavet andet undervisningsmateriale og manual til dette også.

Du vil i Undervisermanualen få adgang til rammesætning, metodik og anvisninger til research i hvert eneste kapitel i bogen. Undervisningen er krydret med en masse tips og tricks fra Marina Mana Petersens egen erfaring som mangeårig iværksætter-underviser og virksomhedsrådgiver. Du vil derudover få 3 timers personlig sparring på ZOOM med Marina omkring dit undervisningsforløb, så du kommer godt fra start. Sparringsforløbet aftales individuelt og kan evt. koordineres løbende mens du selv underviser i forløbet.

 Med undervisningen følger en udførlig 50 siders undervisermanual, som grundigt beskriver alle kapitler og emner i webinaret, så du altid kan finde vejledning, hvis du bliver i tvivl eller har glemt noget. Undervisermanualen har desuden et kapitel med forslag til forskellige former for undervisningsforløb, alt efter hvor megen tid du har til rådighed.

Underviser startpakke
  • VISUEL FORRETNINGSPLAN klassesæt med 20 bøger
  • 1 Underviser manual (50 sider)
  • Personlig 1-1 sparring på Zoom med forfatteren 4 timer

Pris kr. 5.680 kr incl. moms. Har du brug for en EAN faktura, så bestil venligst her! Har du særlige ønsker om fx gruppeundervisning, kun klassesæt + undervisermanual eller andet, så kontakt mig venligst for en snak.